O Hiši daril

Dobrodošli na spletni strani Hiše Daril, največje verige darilnih trgovin v Sloveniji. Če iščete darilo za rojstni dan, ideje za darilo ali izvirno darilo, ste na pravem mestu. Pri nas vas čaka več kot 10.000 daril in darilnih izdelkov, ki so na voljo tudi po prodajalnah v Sloveniji. Imamo darila za vse priložnosti, darilo za vsako osebo, darila za vse starosti, darilo za vsak hobi. Potrebujete izvirno darilo? Na pravem mestu ste! Vabimo pa vas, da nas obiščete v eni od naših 22. prodajaln v Sloveniji. Tam vam bodo naše profesionalne aranžerke darilo zelo lepo aranžirale, tako da ga boste podarili s ponosom.

Kaj je HIŠA DARIL?

HIŠA DARIL je glede ponudbe in velikosti prodajnih mest edinstvena v našem prostoru. Je specializirana trgovina z največjo ponudbo daril, darilnih izdelkov in aranžiranih daril v državi. Marsikdo prodaja darila kot dopolnilni program, nikjer pa ne boste našli specializirane trgovine s tako široko ponudbo najrazličnejših daril, kot je HIŠA DARIL.

Ponudba HIŠE DARIL

HIŠA DARIL na enem mestu ponudi skoraj vse, kar želimo podariti najbližjim in prijateljem. V več raziskavah smo ugotovili, da Slovenci radi kupujemo praktična darila. In ravno praktična darila so jedro HIŠE DARIL: kozarci, skodelice, jedilni servisi, kozmetika, brisače, specialni darilni izdelki, voščilnice, dekorativni in okrasni izdelki, zabavna darila, … , so samo nekateri od številnih. Seveda pa darila tudi prvovrstno aranžiramo, ter tako kupcu na enem mestu ponudimo celostno storitev. Naša največja posebnost je, da imamo v HIŠI DARIL vedno na voljo izjemno veliko število že pripravljenih aranžiranih daril. V HIŠI DARIL neprestano iščemo nova zanimiva darila in pripravljamo nove aranžmaje. Namesto vas se trudimo iskati vedno sveže ideje za darila. Imamo tudi veliko število daril, ki so plod lastnega razvoja in izdelave blagovne znamke HIŠA DARIL. Trudimo se upoštevati tudi želje strank, ki se redno vračajo k nam, ko potrebujejo kakršnokoli darilo. V ponudbi imamo darila za najrazličnejše priložnosti: obletnice, rojstvo otroka, krst, obhajilo, birma, poroka, kot tudi za vse večje praznike. Na voljo so tudi vedno bolj priljubljeni Darilni boni, podarite pa lahko tudi naše vrednostne bone.

Celostna podoba HIŠE DARIL

HIŠA DARIL je načrtovana tako, da se v njej počutimo prijetno. Oblika polic, uporabljeni naravni materiali, veliko prostora med policami, primerna osvetlitev ter izbrana glasba pozitivno vplivajo na dobro počutje.

Osebje HIŠE DARIL

Ni prijazne trgovine brez prijaznega osebja. Prodajalke HIŠE DARIL odlikuje prijaznost, topel nasmeh, veselje do dela in ponos, da so zaposlene v HIŠI DARIL. Prav vse so odlične aranžerke in z njimi neprestano delamo na izboljšanju kakovosti prodajne storitve. Želimo, da vsaka stranka zadovoljna odide in da bo vsak obdarjenec vesel darila iz HIŠE DARIL.

Vljudno vabljeni na obisk v HIŠO DARIL!