5O minutna masaža po izbiri, Studio Maja, Koper

248954
55.00

ta proizvod je distribuiran elektronsko.

Prosimo, prijavite se za nakup

Tega izdelka ni mogoče dodati
v voziček, ker niste prijavljeni.

Izbirate lahko med naslednjimi storitvami:
• klasično masažo; klasična masaža telesa ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi in limfe, ampak posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Klasična masaža deluje še na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa.
• shiatsu masažo; namen shiatsu terapije je vzpostaviti ali ohraniti ravnovesje vseh organov in sistemov v telesu. Terapija deluje sproščujoče na mišice in umiri živčni sistem

Za 1 osebo, trajanje storitve: cca 50 minut

Potrebna je predhodna rezervacija termina!

Naše poslanstvo je usmerjeno v terapijo različnih problemov, tako fizičnih kot psihičnih, predvsem pa obravnavati človeka posamično in celostno. Dajemo pa tudi velik poudarek preventivi in zdravemu načinu življenja. Že od samega začetka je mag. Maja Fortunat širila svoje znanje tako na področju fizioterapije kot tudi shiatsu terapije, psihoterapije in drugih kompatibilnih znanj. Danes združuje ekipo strokovnjakov različnih področij; psihologije, medicine, fizioterapije, nutricionistike, kineziologije in drugimi, ki se ukvarjajo z zdravjem.

Izvajalec:
MAJA FORTUNAT s.p. Maja studio za nego telesa in fizioterapijo
Datum veljavnosti:
31.03.2025 23:59:59
Regija:
  • Obalno-Kraška
Masaže:
  • Klasična
  • Shiatsu
EAN KODA:
3831120007498