Program za 1 osebo vključuje:
• voden ogled zorilnic in predstavitev sušenih mesnin;
• predstavitev kosov mesa in značilnosti pasem: Simental, Angus, Wagyu, Mangalica, Krškopoljec…
• priprava beef tartarja in carpaccia;
• peka steakov in priprava prilog skupaj s chefom;
• pogostitev in okušanje pripravljenih krožnikov po principu sharinga.
Trajanje: približno 4 ure. Za doplačilo: izbrana vinska spremljava ali pijačo po vaši želji.
• voden ogled zorilnic in predstavitev sušenih mesnin;
• predstavitev kosov mesa in značilnosti pasem: Simental, Angus, Wagyu, Mangalica, Krškopoljec…
• priprava beef tartarja in carpaccia;
• peka steakov in priprava prilog skupaj s chefom;
• pogostitev in okušanje pripravljenih krožnikov po principu sharinga.
Trajanje: približno 4 ure. Za doplačilo: izbrana vinska spremljava ali pijačo po vaši želji.
V podjetju Kodila že tri generacije ostajajo zvesti vrednotam kakovosti, tradicije in domačnosti. Njihove mesne delikatese so plod dolgoletne predanosti in znanja, ki se prenaša iz roda v rod – vse to se odraža v bogatem okusu vsakega grižljaja. Iz lastne banke mesa, z zelenjavo z domačega vrta in najboljšimi lokalnimi sestavinami ustvarjajo pristna gastronomska doživetja. Njihovo odličnost je prepoznal tudi Michelin, ki jim je podelil priznanje Bib Gourmand.
Izvajalec:
KODILA PROIZVODNJA, TRGOVINA IN STORITVE D.O.O. ŠUNKARNA IN RESTAVRACIJA KODILA
Datum veljavnosti:
31.03.2027 23:59:59
Regija:
- Pomurska
Število oseb:
- 1 oseba
Kuhinja:
- Degustacija
- Specialitete
EAN KODA:
3831126670146
