Postregli vama bodo:
• hladno predjed (domača pašteta s črnim tartufom, bučna skuta, ješprenova solata z jogurtom, porom in korenjem, domača salama, ocvirkova pogačica),
• Čopovo kmečko gobovo juho (postreženo z leseno žlico),
• svinjsko ribico, gratinirano s sirom, naravno omako s flambiranim sadjevcem, čebulno pito z dimljeno slanino, pehtranov štrukelj z maslom in drobtinami, svežo zelenjavo s solnim cvetom in timijanom,
• sladico: borovničev tiramisu z domačo skuto, karamelo in piškotom.
Pobegnite od vsakdanjih skrbi in doživite nepozabne trenutke v idili okusov slovenske tradicionalne kulinarike, čudovitega pogleda po okoliških hribih in pristnega gostoljubja.
Z enkratno kulinarično izkušnjo v toplem in sproščenem vzdušju vas bo navdušil prvi najmlajši kuharski mojster v Sloveniji, Lojze Čop. Dobrote “z njive na krožnik” za vas spreminja v vrhunske zalogaje, ki prepričajo tudi najzahtevnejše goste.
Naj vam prija, naj vam tekne!
- Zasavje
- 2 osebi
- Slovenska
- Specialitete