Postregli vama bodo:
• hišni aperitiv (alkoholni ali brezalkoholni),
• prigrizek ob sprejemu (mesni ali vegetarijanski),
• izbor 3 vrst juh,
• topli samopostrežni bife: min. 5 vrst mesnih jedi, 5 vrst prilog,
• 5 vrst solat,
• postrežena dnevna sladica,
• na osebo dva deci vina ali pivo ali dva deci soka.
Pobegnite od vsakdanjih skrbi in doživite nepozabne trenutke v idili okusov slovenske tradicionalne kulinarike, čudovitega pogleda po okoliških hribih in pristnega gostoljubja.
Z enkratno kulinarično izkušnjo v toplem in sproščenem vzdušju vas bo navdušil prvi najmlajši kuharski mojster v Sloveniji, Lojze Čop. Dobrote “z njive na krožnik” za vas spreminja v vrhunske zalogaje, ki prepričajo tudi najzahtevnejše goste.
Naj vam prija, naj vam tekne!
- Zasavje
- 2 osebi
- Slovenska