Izbirata lahko med naslednjimi vrstami plošč:
• plošča z lignji: ocvrti, tržaški, polnjeni, z žara, slani krompir, blitva, riž;
• ribja plošča: lignji po tržaško, polnjeni, sardelice, oslič orly, pečen krompir, kuhana zelenjava, hrustavci, tatarska omaka;
• plošča Kostanj: dunajski, puranji, pleskavica, čebula, ajvar, hrustavci, pomfri;
• pivska plošča: pivske klobase, kotlet na žaru, čevapčiči, ražnjiči, pomfri, riž, kuhana zelenjava, čebula, ajvar;
• piščančja plošča: pečen piščanec, ocvrt piščančji medaljon, piščanec v pivskem testu, ocvrt piščanec, ocvrt krompir, ocvrto sadje in zelenjava, svaljki, dušen riž
Okusne jedi iz domače kuhinje gostilne Kostanj že od leta 1997 zadovoljujejo različne gurmanske okuse. Pestri izbiri hrane se je leta 1999 pridružila domača pivovarna, ki vari vrhunsko svetlo in temno pivo. Skupaj tvorita kulinarično doživetje v osrčju radgonskih vinogradov, kjer v ponos vsem kraljuje več kot 100 let star kostanj.
- Pomurska
- 2 osebi
- Slovenska