Izbirata lahko med naslednjimi vrstami plošc: • plošca z lignji: ocvrti, tržaški, polnjeni, z žara, slani krompir, blitva, riž, • ribja plošca: lignji po tržaško, polnjeni, sardelice, oslic orly, pecen krompir, kuhana zelenjava, hrustavci, tatarska omaka, • plošca Kostanj: dunajski, puranji, pleskavica, cebula, ajvar, hrustavci, pomfri, • pivska plošca: pivske klobase, kotlet na žaru, cevapcici, ražnjici, pomfri, riž, kuhana zelenjava, cebula, ajvar, • pišcancja plošca:pecen pišcanec, ocvrt pišcancji medaljon, pišcanec v pivskem testu, ocvrt pišcanec, ocvrt krompir, ocvrto sadje in zelenjava, svaljki, dušen riž.
Okusne jedi iz domace kuhinje gostilne Kostanj že od leta 1997 zadovoljujejo razlicne gurmanske okuse. Pestri izbiri hrane se je leta 1999 pridružila domaca pivovarna, ki vari vrhunsko svetlo in temno pivo. Skupaj tvorita kulinaricno doživetje v osrcju radgonskih vinogradov, kjer v ponos vsem kraljuje vec kot 100 let star kostanj.
- Podravska
- 2 osebi
- Slovenska