Rafting na reki Soči za 1 osebo, X Point, Kobarid

510711
60.00

ta proizvod je distribuiran elektronsko.

Prosimo, prijavite se za nakup

Tega izdelka ni mogoče dodati
v voziček, ker niste prijavljeni.

Naš najbolj priljubljen rafting spust, ki traja 1,5 h in je dolg 10 km. Spust je razdeljen na dva dela. Prvi je mirnejši del reke Soče, kjer se naučimo veslati, v drugem delu pa se podamo na zahtevnejše brzice, kjer uporabimo pridobljeno znanje, vseskozi pod budnim očesom izkušenih vodnikov. Pravo doživetje, tako za posameznika, kot za celotno skupino. Smaragdna lepotica Soča obiskovalcev ne bo pustila hladnih, kljub njeni osvežujoči in bistri vodi. Minimalno 2 osebi!

Ob prihodu je potrebno pri ponudniku plačati vstopnino za reko Sočo. Vstopnina za reko Sočo ni vključena v ceno darilnega bona!

Smo vesela družba prijateljev, ki se rada zabava in uživa življenje. Delo v X Pointu nam je užitek, dobre volje pri nas ne manjka. Vsak od nas je po svoje poseben in tisti pravi delec mozaika naše ekipe. A ko oblečemo neoprensko obleko ali kombinezon, razbašemo čolne ali padala in zagrabimo veslo ali vrvi, smo pravi profesionalci! Torej, ste željni smeha, veselja, zabave, akcije in najbolj nasmejanih obrazov na fotografijah vaših počitnic? Dobrodošli med nami!

Izvajalec:
X POINT D.O.O.
Datum veljavnosti:
31.03.2025 23:59:59
Regija:
  • Goriška
Število oseb:
  • 1 oseba
Doživetja Voda:
  • Rafting
EAN KODA:
3831126609368