1-urni začetni ali nadaljevalni tečaj lokostrelstva z obiskom parkurja za 1 osebo, Lokostrelski parkur Draga, Begunje na Gorenjskem

601990
45.00

ta proizvod je distribuiran elektronsko.

Prosimo, prijavite se za nakup

Tega izdelka ni mogoče dodati
v voziček, ker niste prijavljeni.

Ponudba za 1 osebo vsebuje:
• začetni ali nadaljevalni tečaj instinktivnega lokostrelstva + dnevna karta za obisk parkurja Draga + izposoja opreme,
• trajanje storitve 2 do 3 ure, vključno s tečajem.
Učenje z eno izmed najhitrejših tehnik na svetu pod vodstvom zasebnega inštruktorja. Športni copati in udobna športna oblačila sta priporočljiva. V primeru slabega vremena so priporočljiva nepremočljiva oblačila. Lokacija je dostopna z avtom do izhodišča parkurja, kjer je pri gostišču Draga tudi urejeno parkirišče.

Zagotovite si adrenalin, ki ga ponuja narava skupaj z lokostrelstvom! Lokostrelska avantura vas čaka v prečudoviti dolini Drage, v Begunjah na Gorenjskem. Parkur je ustvarjen za vse – tako izkušene lokostrelce, kot tiste, ki šele vstopajo v svet lokostrelstva. Skupaj z inštruktorjem se boste podali na 1,5 km dolgo pot skozi čarobni gozd, ki v vsakem letnem času skriva 36, 3D in 2D tarč v obliki avtohtonih živalskih vrst naše regije. Seboj imejte pijačo. Gostišče Draga je na dosegu, ko si boste zaželeli okrepčila. Ni primerno za otroke do 5 let in ni primerno za dostop z invalidskimi vozički.

 
Izvajalec:
LEVSTEK ROBERT S.P.
Datum veljavnosti:
30.09.2026 23:59:59
Regija:
  • Gorenjska
Število oseb:
  • 1 oseba
Doživetja na tleh:
  • Lokostrelstvo
EAN KODA:
3831126645267