Canyoning na Soči za 2 osebi, X Point, Kobarid

510712
130.00

ta proizvod je distribuiran elektronsko.

Prosimo, prijavite se za nakup

Tega izdelka ni mogoče dodati
v voziček, ker niste prijavljeni.

Canyoning ali po slovensko soteskanje ponuja super zanimivo doživetje soteske iz nove perspektive. Drčanje po naravnih toboganih, skoki v globoke tolmune in hoja po naravnih strugah potokov so sestavni del tega vse bolj popularnega doživetja. Sušec je soteska ki jo ponudimo vsem, ki se tem športom srečujete prvič. Trajanje cca. 1,5h v soteski, 2,5h vse skupaj, dolžina spusta 2 km, za otroke 10 let +. Potrebujete kopalke in brisačo.

Ob prihodu je potrebno pri ponudniku plačati vstopnino za reko Sočo. Vstopnina za reko Sočo ni vključena v ceno darilnega bona!

Smo vesela družba prijateljev, ki se rada zabava in uživa življenje. Delo v X Pointu nam je užitek, dobre volje pri nas ne manjka. Vsak od nas je po svoje poseben in tisti pravi delec mozaika naše ekipe. A ko oblečemo neoprensko obleko ali kombinezon, razbašemo čolne ali padala in zagrabimo veslo ali vrvi, smo pravi profesionalci! Torej, ste željni smeha, veselja, zabave, akcije in najbolj nasmejanih obrazov na fotografijah vaših počitnic? Dobrodošli med nami!

Izvajalec:
X POINT D.O.O.
Datum veljavnosti:
31.03.2025 23:59:59
Regija:
  • Goriška
Število oseb:
  • 2 osebi
Doživetja Voda:
  • Canyoning
EAN KODA:
3831126609375