Postregli vama bomo:
• hišni aperitiv (alkoholni ali brezalkoholni);
• prigrizek ob sprejemu (mesni ali vegetarijanski);
• izbor 3 vrst juh;
• topli samopostrežni bife: min. 5 vrst mesnih jedi, 5 vrst prilog, 2 vrsti prilog);
• 5 vrst solat;
• postrežena dnevna sladica;
• na osebo dva deci vina ali pivo ali dva deci soka;
Pobegnite od vsakdanjih skrbi in doživite nepozabne trenutke v idili okusov slovenske tradicionalne kulinarike, čudovitega pogleda po okoliških hribih in pristnega gostoljubja. Z enkratno kulinarično izkušnjo v toplem in sproščenem vzdušju vas bo navdušil prvi najmlajši kuharski mojster v Sloveniji, Lojze Čop. Dobrote “z njive na krožnik” za vas spreminja v vrhunske zalogaje, ki prepričajo tudi najzahtevnejše goste. Naj vam prija, naj vam tekne!
- Osrednje Slovenska
- 2 osebi
- Slovenska